Veckans lunch

Serveras alla dagar mellan 11:30 – 14:00.
Inkl: Salladsbuffé, nybakat bröd, bordsvatten & kaffe
Dagens lunch 109:- / Avhämtning 90:- / Pensionär 99:-

Måndag

Rimmad oxbringa (Mysinge Kött) med senapssås och ugnsgratinerade rotfrukter från Solmarka Gård

Tisdag

Kålpudding (Västerslät/Mysingefärs) med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis.

Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis.

Onsdag

Rostbiff med svartpepparsky, brynt pickles och potatisgratäng.

Torsdag

Schnitzel med citron, ansjovis, kapris, gröna ärtor, skysås och stekt potatis.

Fredag

Wallenbergare med klassiska tillbehör.

Veckans Gröna

Vegansk pasta bolognese

Veckans Fisk

Ugnsbakad torskfilé med riven pepparrot, skirat smör och kokt potatis.

OBS! (119:-) TA MED (109:-)

Veckans Hamburgare

Husets hamburgare (Mysinge Kött), cheddarost, bacon, tomat, bladsallad, parmesancreme och pommes frites.

OBS! (145:-) TA MED (135:-)

Veckans Gröna Hamburgare

Svensk tempeh gjord på gula ärtor från Öland, cheddarost, tomat, bladsallad, majonäs och pommes frites.

OBS! (145:-) TA MED (135:-)