Möte, konferens eller event?

Vi erbjuder två moderna event- och konferenslokaler med bra läge i c/o Market. Båda lokalerna har mycket naturligt ljus i en attraktiv och kreativ miljö. Formulär för bokningsförfrågan finns längst ner på denna sidan.

Utblicken

Den större lokalen av de två kallas Utblicken och har en fantastik utsikt över Kalmarsund som ligger bara några meter utanför de stora panoramafönstren. Utblicken ligger också i direkt anslutning till vår restaurang vilket ger möjlighet till extra trevligt mingel. Lokalen lämpar sig väl till större konferenser eller föreläsningar med sina många platser och sin upphöjda scen. Utblicken har plats för upp till 150 besökare beroende på evenemang.

Bekvämligheter

Wi-Fi
Ljudanläggning med mikrofon
Storbildsskärm
Whiteboard
Möjlighet till catering

 

Inblicken

Den något mindre lokalen Inblicken och har genom sina stora fönster utsikt in mot Varvsholmen. Inblicken ligger i närheten av vår restaurang och coworking-ytor som finns i samma byggnad. Lokalen passar bra till möten och konferenser med sin flexibla möblering. Inblicken har plats för ca 20 sittande konferensgäster.

Bekvämligheter

Wi-Fi
Projektor
Whiteboard
Möjlighet till catering

 

Catering 

Det finns möjlighet att helt enligt era önskemål erbjuda mat, dryck, tilltugg och förfriskningar. Då lokalerna ligger i nära anslutning till vår restaurang ger det möjlighet till högsta möjliga service. Hör av er med era önskemål.

 


 

Bokningsförfrågan

Din bokning är inte giltig innan vi bekräftat den via e-post.