Möte, konferens eller event?

Vi erbjuder två moderna event- och konferenslokaler med bra läge i c/o Market. Båda lokalerna har mycket naturligt ljus i en attraktiv och kreativ miljö. Formulär för bokningsförfrågan finns längst ner på denna sidan.

Utblicken

Den större lokalen av de två kallas Utblicken och har en fantastik utsikt över Kalmarsund som ligger bara några meter utanför de stora panoramafönstren. Utblicken ligger också i direkt anslutning till vår restaurang vilket ger möjlighet till extra trevligt mingel. Lokalen lämpar sig väl till större konferenser eller föreläsningar med sina många platser och sin upphöjda scen. Utblicken har plats för upp till 150 besökare beroende på evenemang.

Bekvämligheter

Storbildsskärm (LED-vägg 4,8 x 3 m), anslut med HDMI eller Click Share
Ljudanläggning med mikrofon, anslut med HDMI eller 3,5 mm-kontakt
Mobil whiteboard
Mobil videokonferensutrustning
Upphöjd scen (ca 1,9 x 5 m) med scenljus
Wi-Fi
Möjlighet till catering

 

Inblicken

Den något mindre lokalen Inblicken och har genom sina stora fönster utsikt in mot Varvsholmen. Inblicken ligger i närheten av vår restaurang och coworking-ytor som finns i samma byggnad. Lokalen passar bra till möten och konferenser med sin flexibla möblering. Inblicken har plats för ca 20 sittande konferensgäster.

Bekvämligheter

Projektor
Whiteboard
Wi-Fi
Möjlighet till catering

 

Catering 

Det finns möjlighet att helt enligt era önskemål erbjuda mat, dryck, tilltugg och förfriskningar. Då lokalerna ligger i nära anslutning till vår restaurang ger det möjlighet till högsta möjliga service. Hör av er med era önskemål.

 


 

Konferens- och eventbokning

Nedan ser du när våra två lokaler är tillgängliga för bokningar. Gör en bokningsförfrågan för att få ett prisförslag. Börja med att välja konferenslokal för att se tillgänglighet. Ta kontakt med oss för att boka tider som ligger utanför ordinarie paket, t.ex. helger.

Inblicken – Vår mindre konferenslokal med plats för ca 20 deltagare.

Utblicken – Vår större lokal för konferens/föreläsningar och event med plats för upp till 150 deltagare.